03.12.2022
Projekt podpira MVZT

Angleška stran/English version

Iz o COKS - Center odprte kode Slovenije

(Primerjava redakcij)
Skoči na: navigacija, iskanje
(Pomoč in svetovanje COKS)
(Kako mi lahko COKS pomaga, če smo:)
Vrstica 11: Vrstica 11:
==Kako mi lahko COKS pomaga, če smo:==
==Kako mi lahko COKS pomaga, če smo:==
'''* organ državne uprave (DU)?'''
'''* organ državne uprave (DU)?'''
-
COKS vam nudi popoln dostop do vseh vsebin na portalu www.coks.si, brezplačno svetovanje in pomoč po elektronskih kanalih ([mailto:podpora@coks.si email], [[https://forum.coks.si forumi]]), kakor tudi telefonsko svetovanje in pomoč preko [[Storitve klicnega centra|klicnega centra]]. Za podrobnejše svetovanje o odprtokodnih rešitvah so vam na voljo tudi svetovalci za brezplačna uvodna srečanja. Izvedljivost in način načrtovanja ter izvedbe odprtokodnih projektov skupno ocenimo po uvodnem pregledu stanja in nalog.
+
COKS vam nudi popoln dostop do vseh vsebin na portalu www.coks.si, brezplačno svetovanje in pomoč po elektronskih kanalih ([mailto:podpora@coks.si elektronska pošta], [[https://forum.coks.si forumi]]), kakor tudi telefonsko svetovanje in pomoč preko [[Storitve klicnega centra|klicnega centra]]. Za podrobnejše svetovanje o odprtokodnih rešitvah so vam na voljo tudi svetovalci za brezplačna uvodna srečanja. Izvedljivost in način načrtovanja ter izvedbe odprtokodnih projektov skupno ocenimo po uvodnem pregledu stanja in nalog.
'''* javno ali zasebno podjetje?'''
'''* javno ali zasebno podjetje?'''
-
COKS vam nudi popoln dostop do vseh vsebin na portalu www.coks.si, brezplačno svetovanje in pomoč po elektronskih kanalih ([mailto:podpora@coks.si email], [[https://forum.coks.si forumi]]), kakor tudi osnovno telefonsko svetovanje in pomoč preko [[Storitve klicnega centra|klicnega centra]]. Izvedljivost in način načrtovanja ter izvedbe odprtokodnih projektov skupno ocenimo po uvodnem pregledu stanja in nalog.
+
COKS vam nudi popoln dostop do vseh vsebin na portalu www.coks.si, brezplačno svetovanje in pomoč po elektronskih kanalih ([mailto:podpora@coks.si elektronska pošta], [[https://forum.coks.si forumi]]), kakor tudi osnovno telefonsko svetovanje in pomoč preko [[Storitve klicnega centra|klicnega centra]]. Izvedljivost in način načrtovanja ter izvedbe odprtokodnih projektov skupno ocenimo po uvodnem pregledu stanja in nalog.
'''* končni uporabnik?'''
'''* končni uporabnik?'''
-
COKS vam nudi popoln dostop do vseh vsebin na portalu www.coks.si, brezplačno svetovanje in pomoč po elektronskih kanalih ([mailto:podpora@coks.si email], [[https://forum.coks.si forumi]]).
+
COKS vam nudi popoln dostop do vseh vsebin na portalu www.coks.si, brezplačno svetovanje in pomoč po elektronskih kanalih ([mailto:podpora@coks.si elektronska pošta], [[https://forum.coks.si forumi]]).

Redakcija: 07:39, 5. marec 2008

Pomoč in svetovanje COKS

COKS ponuja vse storitve svetovanja, uvajanja in pomoči pri uporabi odprtokodnih rešitev. Uporabniki imajo na voljo spletne vire (portal, wiki, forum, dokumente) ter klicni center. Dostop do vse spletnih informacij in osnovne telefonske informacije so brezplačne za vse uporabnike. Obširnejše in podrobnejše storitve so brezplačno na voljo uporabnikom v državni upravi, sicer pa drugim uporabnikom proti plačilu po priporočenem ceniku COKS.

Za vse uporabnike pa velja tudi povabilo k aktivnem sodelovanju.


Kako mi lahko COKS pomaga, če smo:

* organ državne uprave (DU)? COKS vam nudi popoln dostop do vseh vsebin na portalu www.coks.si, brezplačno svetovanje in pomoč po elektronskih kanalih (elektronska pošta, [forumi]), kakor tudi telefonsko svetovanje in pomoč preko klicnega centra. Za podrobnejše svetovanje o odprtokodnih rešitvah so vam na voljo tudi svetovalci za brezplačna uvodna srečanja. Izvedljivost in način načrtovanja ter izvedbe odprtokodnih projektov skupno ocenimo po uvodnem pregledu stanja in nalog.

* javno ali zasebno podjetje? COKS vam nudi popoln dostop do vseh vsebin na portalu www.coks.si, brezplačno svetovanje in pomoč po elektronskih kanalih (elektronska pošta, [forumi]), kakor tudi osnovno telefonsko svetovanje in pomoč preko klicnega centra. Izvedljivost in način načrtovanja ter izvedbe odprtokodnih projektov skupno ocenimo po uvodnem pregledu stanja in nalog.

* končni uporabnik? COKS vam nudi popoln dostop do vseh vsebin na portalu www.coks.si, brezplačno svetovanje in pomoč po elektronskih kanalih (elektronska pošta, [forumi]).


Naloge COKS so tudi:


Več informacij o storitvah COKS lahko dobite:

- Portal COKS

- Forum COKS

- Pošlji mail

- pokliči ZDAJ - 02 621 61 53


Pomoč in svetovanje drugih podjetij v Sloveniji

Na spletnih virih COKS so zbrani podatki o vseh podjetjih, ki nudijo storitve povezane z odprtokodnimi rešitvami. Tukaj so našteta le nekatera, sicer pa je natančna ponudba navedena pri opisu posameznih programskih rešitev.

Agenda d.o.o. Inštitut IPROK Inštitut OKO Nevron d.o.o.