26.10.2021
Projekt podpira MVZT

Angleška stran/English version

Iz o COKS - Center odprte kode Slovenije

Skoči na: navigacija, iskanje

Agenda Open Systems d.o.o.

V sodobnih organizacijah lahko predstavlja IT pomembno konkurenčno prednost in vir dodane vrednosti. Še posebej to velja za rešitve odprte kode. Pri tem je pomembno podrobno poznavanje poslovnih procesov in metod prenove le-teh, kar zagotavlja učinkovito informacijsko podporo. Zato se pri iskanju dodane vrednosti usmerjamo predvsem v razumevanje in optimiranje naročnikovih poslovnih procesov, ter optimalnih rešitev za podoro le teh.

Uvajanje odprtokodnih rešitev v poslovna okolja zahteva poglobljena tehnološka in poslovna znanja. Posebno pozornost posvečamo povezovanju poslovnih potreb in tehnoloških možnosti ter načinu uporabe in izboru ključnih rešitev.

Uvajanje informacijskih rešitev v produkcijska okolja je občutljiv postopek, od katerega je v veliki meri odvisna tudi uspešnost odprtokodnih rešitev. Metodologije, ki smo jih oblikovali na podlagi dolgoletnih izkušenj nam omogočajo hitro in zanesljivo integracijo v heterogena poslovna okolja z najmanjšo možno stopnjo tveganja.

Optimalno upravljanje informacijskih rešitev bistveno pripomore k nizkim stroškom lastništva in visokemu zadovoljstvu uporabnikov. Odprtokodne rešitve omogočajo zanesljovo delovanje, oodaljen nadzor in hitre posege ob željenih spremembah ali dokonfiguracijah.

Storitve gostiteljstva različnih aplikacij ter dostopa preko interneta. Večino odprtokodnih rešitev iz naše ponudbe lahko uporabljate tudi kot spletne aplikacije, ki gostujejo v našem podatkovnem centru.

Rešiteve: